Mutatjuk, melyik joghurtos sütiért epekedik a csillagjegyed

A joghurttal készült süteményekben van valami utánozhatatlan könnyedség: puha a tésztájuk, és még viszonylag egészségesek is! Lesd meg, melyiket szánják neked a csillagok...

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. Nem drága gyors süti krémes túróval, jöhet, kedves halak?

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. A görög joghurt nagy kedvencünk, ezúttal guszta és szaftos banánkenyérbe költözött:

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Elő a dióval és a szilvával, kedves bakok!

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Tökéletesen formás és csinos, apró kuglófok várják:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Könnyeden különleges sütemény, melyben sütőtök került:

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Apró élvezet könnyed tésztával, elegáns áfonyával:

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Ezek a franciák tudhatnak valamit...:

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Ultimate őszies sütemény, melybe nem más, mint édesburgonya került!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Puha tésztájú kókuszkenyér, mely mellé már csak forró tea vagy kávé dukál...

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Ha szereted a diót és a gyors süteményeket, ez a te őszi recepted, kedves ikrek!

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Őrült nagy kedvenc a meggyes pite, mely befőttből egész évben megsüthető:

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét: Áfonya banánkenyérben? Miért ne!

Címlapról ajánljuk

További cikkek