Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

David Beckham és Victoria imádnivalóan bénáznak a konyhában - egyikük az ujját is majdnem lenyeste

Azt nem tudjuk, milyen gyakran használja a Beckham család a konyhát, az viszont biztos, hogy ha egyszer fakanalat ragadnak, szem nem marad szárazon. 

David és Victoria Beckham sokak számára számít álompárnak, hiszen már több mint 20 éve férj és feleség, látszólag még mindig nagyon imádják egymást, gyönyörű gyerekeik vannak, és ki gondolná, otthoni környezetben még elképesztően viccesek is!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés,

Aki szívesen megbizonyosodna az angol család humorérzékéről, az az Instagramon napi szinten követheti a házi karanténban élő Beckhamék ügyes-bajos kalandjait. Történt a minap, hogy a két családfő egy citromos torta sütésébe vágott bele, a procedúrát pedig videóra is vették (erről azóta sajnos csak írásos emlékek találhatóak az interneten, mert a videók 24 óra után eltűntek). Azt nem tudni, Beckham és az ex-Spice Girl mennyire gyakorlottak a konyhában, Victoria azonban már bevallotta, hogy ő igazából egyáltalán nem szeret főzni, mosogatni és eltakarítani a háborús körülményeket viszont annál inkább bírja, David ehhez képest sokkal kísérletezőbb típus, rá is ment majdnem az egyik ujja! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

David a torta alapanyagait egy méltán népszerű konyhagéppel kezdte el összekeverni, a videóban azonban fura, nyekergő-pöfékelő hangokat lehetett hallani, ami akár a keverési problémákkal küzdő géptől is származhatott. Posh Spice és az aranylábú focista a hangok hallatán irgalmatlan röhögésbe kezdtek, Victoria pedig azzal próbálta menteni a menthetőt, hogy a fura nyekergést a konyhában settenkedő kutyára fogta. 

,,Édesem ne hazudj, tudjuk, hogy sült babot ebédeltél" - reagálta le viccesen David a fura hangokat, és mentette fel ezzel a kutyát a komoly vád alól. 

A procedúra itt még nem ért véget, a cukor és a tojás felverésének feladata Davidre hárult, a gyors mozdulatokkal keverő férfit pedig felesége biztatta: 

,,Ez az, csináld csak, keményen!"

Munka közben persze felmerült az is, hogy ezek után biztos kapnak egy zsíros ajánlatot egy saját főzőműsorra. Szó szót követett, a következő pillanatban pedig már vették is ki a kész tortát a sütőből. . 

Ahhoz, hogy megnézzük, jól sikerült-e a süteményünk, muszáj próbaszúrást végeznünk ugyebár, amelyet David egy fogpiszkálóval oldott meg, Victoria pedig eközben is egy óriási poénnal brillírozott: 'You've got to put your prick in it!' – ami az angolban kétféleképpen értelmezhető: „szúrd bele a tüskéd”, avagy „szúrd bele a férfiasságod”. Ezért szép az angol nyelv! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

beckhamonly (@beckhamonly) által megosztott bejegyzés,

 
Beckhamék nem mellesleg nagyon jó viszont ápolnak Gordon Ramsay-vel, így biztos eltanultak egy-két konyhai fortélyt az angol séftől, vasárnap például paradicsomos marharagut készítettek olívabogyóval és rigatonival, a desszert pedig banánkenyér volt.
 
A főzésben és sütésben a legkisebb gyerek, Harper is részt vett, így ez alkalommal kevesebb disznósággal poénkodott a család. A kis Harper is imád tenni-venni a konyhában, ez alkalommal például ő látta el édesapja vérző sebét is, mivel paradicsomvágás közben majdnem legyalulta a saját ujját. Az egész család vallja, hogy aznap este csak Harper miatt készült el a vacsora, amelyről Beckhamék két, még otthon élő fia (jesszus, mennyire hasonlítanak az apjukra!) is posztolt egyet az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

 
Egy biztos, a híres angol családnál jó hangulatban telnek az étkezések, és szerintünk külön aranyos az, hogy egyikőjük sem akar mindenben tökéletesnek mutatkozni az emberek előtt. 
 

Ez is érdekelhet: 

via dailymail, delish

 

 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!