Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez Victoria Beckham kedvenc sós nasija, amit Gordon Ramsay-től lesett el

Nem akárkitől tanulta a receptet: Gordon Ramsay tanította neki. Victoria Instagramon megosztotta a követőivel is.

Ha valakinek Gordon Ramsay az egyik legjobb barátja, ott azért számítani lehet arra, hogy ha nassolásról van szó, annak is megadja a módját. Victoria Beckham pontosan ilyen: az ex-Spice Girl nem egyszerű chipsszel vagy csokival boldogítja a lelkét, ha nassolnivalóra vágyik, hanem összedob magának egy különleges magkenyeret.

Victoria az Instagramján osztotta meg a receptet a követőivel, ami nem is olyan bonyolult, mint amilyennek elsőre gondolnánk egy Ramsay-receptről, de persze azért nem is olyan hozzávalók kellenek hozzá, amik általában egy átlag magyar konyhában megtalálhatók. Az Instagram sztori szerint a magkenyérhez a következőkre van szükség:

Az egyetlen probléma, hogy Victoria mértékegységeket nem adott meg a hozzávalókhoz, így az embernek szüksége van egy kis rutinra ahhoz, hogy tudja, miből mennyit kell belerakni, és azt is, hogy meddig kell sütni. A divattervező általában avokádókrémmel fogyasztja nasiként, de akár reggelit vagy vacsorát is kiválthat, ha eleget eszik belőle az ember.

Bár a magvak miatt magas a kenyér zsírtartalma, azért alapvetően egészséges – de ez azért annyira nem meglepő, tekintve, hogy maga Posh Spice osztotta meg a receptet. Róla azért nehéz elképzelni, hogy igazi bűnös élvezetekbe keveredik, és saját maga megeszik egy egész tábla csokit. 

Ez is érdekelhet:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!