A babka a lengyel zsidó konyha egyik tradicionális süteménye, mely remekül mutat majd a húsvéti asztalon. A babka egyik remek tulajdonsága, hogy nemcsak édesen, de sósan is elkészíthető, mi most mind a két verzióra hoztunk recepteket:
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több kalács1289Kalória20gFehérje95.3gSzénhidrát95gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több kalács1232Kalória29.8gFehérje154.6gSzénhidrát57gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több kalács1148Kalória18.4gFehérje170.4gSzénhidrát46.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több sós kalács309Kalória10.6gFehérje33.1gSzénhidrát14.6gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több kalács742Kalória18.3gFehérje89.3gSzénhidrát35.6gZsír -
-
Még több kalács637Kalória11gFehérje94.2gSzénhidrát23.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több sós kalács341Kalória10.6gFehérje35.9gSzénhidrát17.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több kalács612Kalória19.7gFehérje52.2gSzénhidrát35.3gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több sós kalács538Kalória23.3gFehérje50.1gSzénhidrát27.2gZsír
Még több babka itt!
Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!