10 szájban omladozó keksz, amit az alma tesz izgalmassá

Mitől lesz igazán puha és omlós egy keksz? Erre a kérdésre lehetne válasz a vaj vagy a méz is, de a lenti receptek mindegyikét valami egészen más teszi tökéletessé. Mégpedig a szerény alma.

  1. 1.

    Gyömbéres amaránt-keksz

  2. 2.

    Almás-mézes keksz

  3. 3.

    Almás fűszeres cookie

  4. 4.

    Zabos répatorta-keksz

  5. 5.

    Zabpelyhes süti

  6. 6.

    Fahéjas-almás töltött keksz

  7. 7.

    Gluténmentes, nyers, vegán chiás-almás keksz

  8. 8.

    Zabpelyhes-almás keksz

  9. 9.

    Almás halmok

  10. 10.

    Gyors almás tallérok

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek