9 őrületesen finom almás pite őszre

Mert az almás pite = maga a boldogság. Fűszeres otthoni ízek, amikkel a legszürkébb hétköznapokat is mennyeien édessé teheted!

 1. 1.

  Almás béles ahogy a férjem szereti

 2. 2.

  A legegyszerűbb almás pite

 3. 3.

  Hálós almás pite

 4. 4.

  Birsalmás pite Petra konyhájából

 5. 5.

  Gyömbéres almás pite - Almás pite 6.

 6. 6.

  Almarózsa pite

 7. 7.

  Almás pite gőzben sütve

 8. 8.

  Ötfűszeres almás pite

 9. 9.

  Almáspite

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek

Ha ilyen tésztát vettél, ne edd meg, azonnal vidd vissza

A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosítóadatokkal megegyező tortellinit ne fogyasszák el! Az érintett termék bármelyik Spar üzletbe visszavihető, a termék teljes vételárát visszafizetik.