9 olcsó "combos" fogás, amit nem lehet abbahagyni

Ha nem tudod, mit kezdj az egy ideje fagyasztóban várakozó csirkecombokkal, segítünk! Ha úgy tartja kedved, akár iránymutatónak is használhatod a recepteket, variáld bátran.

  1. 1.

    Nikóziai sörös csirkecomb

  2. 2.

    Nyári citromos csirke

  3. 3.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  4. 4.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  5. 5.

    Házi Gyros

  6. 6.

    Görög citromos csirkecombok

  7. 7.

    Hortobágyi húsos gombóc

  8. 8.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  9. 9.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek