9 kifinomult csirkés recept, amitől kicsordul a nyálad

Sok újhullámos menő szakács megveti a csirkét manapság, mint unalmas, elcsépelt húsfélét - pedig extra csavarokkal, tökéletesen elkészítve csak jól járhattok vele!

  1. 1.

    Mézes-mustáros csirkemell

  2. 2.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  3. 3.

    Csirkemell "Wellington" módra

  4. 4.

    Fűszeres amerikai csirkecombok

  5. 5.

    Narancsos csirkecombok zsenge zöldségekkel sülve

  6. 6.

    A tábornok csirkéje

  7. 7.

    Vajas csirke

  8. 8.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  9. 9.

    KFC sült csirke

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek