9 ízekben gazdag leves, amit a gomba tesz különlegessé

Friss zöldségekből álló levesekkel zárjuk a hetet. Legyen húsos, zöldséges vagy éppen krémes a leves, mindegyiket a gomba teszi igazán ízletessé. 

  1. 1.

    Őszi tökmagos gombakrémleves

  2. 2.

    Villámgyors gombakrémleves baconchipsszel

  3. 3.

    Bakonyi betyárleves Dacotától

  4. 4.

    Gyömbéres-kurkumás csirkeleves

  5. 5.

    Tárkonyos csirkeraguleves Gerzsenyi Flórától

  6. 6.

    Tárkonyos zöldségleves csirkegombóccal

  7. 7.

    Sajtos gombaleves

  8. 8.

    Odett göcseji gombalevese

  9. 9.

    Tárkonyos gombaleves Gombagasztro konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek