9 isteni húsétel húsvétra a sonkán túl

Ki mondja, hogy húsvétkor csak főtt/füstölt sonka dukál az asztalra? Van, aki nem szereti, van, akinek nem elég, szóval ha húsimádó van, adunk pár tippet!

  1. 1.

    Stefánia szelet

  2. 2.

    Grillezett bárányborda vegyes gombával

  3. 3.

    Bárányborda petrezselymes-citromos-rózsaborsos fűszervajjal

  4. 4.

    Rozé kacsamell

  5. 5.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  6. 6.

    Klasszikus cigánypecsenye

  7. 7.

    Barna sörben pácolt csülök

  8. 8.

    Snidlinges mátrai borzaska

  9. 9.

    Szűzérmék hentes módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek