9 gyors sütés nélküli torta

Mi most kilenc olyan tortareceptet ajánlunk, amihez még a sütőt sem kell bekapcsolnod, figyelj - isteni mind!

Élvezd a tavaszt, és hagyd a sütögetést másra. Miért bonyolítanád túl, ha pikk-pakk összeállíthatsz egy tortát, és még a sütő közelébe sem kell menned hozzá? A legjobb pedig, hogy akár előző este összeállíthatod, aztán csak a hűtőben kell pihentetned egy éjszakán át, másnap pedig alkalomadtán előkapni. Akkor se ijedj meg, ha olyan gyümölccsel találkozol a hozzávalók között, amelynek még nem érkezett el a szezonja, helyettesítsd bátran szezonális finomságokkal!

 1. 1.

  Nutellás-ribizlis sajttorta sütés nélkül

 2. 2.

  Kókuszos-barackos sajttorta

 3. 3.

  Narancskrém torta sütés nélkül

 4. 4.

  Baileys-es torta égetett mandulával

 5. 5.

  Aszaltszilvás sajttorta

 6. 6.

  Epres túrótorta ahogy Bori készíti

 7. 7.

  Sütés nélküli citromtorta

 8. 8.

  Gesztenyepüré-torta

 9. 9.

  Oreo túrótorta karamellel

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Most arra van szükségem, hogy egy egyszemélyes márkaként is kivirágozzak...

Az egyik első, releváns gasztrosikeremet épp Havas Dórának köszönhetem, az ő indiai vajascsirke-receptje ugyanis nemcsak engem vett le a lábamról, de azokat is, akik utána megkóstolták. A Lila füge szerzőjét a blog indulásakor még csak az elszánt foodie-k és gasztrorajongók ismerték, ma már viszont több mint százezren követik különféle platformokon, és készítik el a receptjeit. Ebben az interjúban többek között arról kérdeztem, hogy vajon van-e olyan egyáltalán, hogy egy gyerek rossz evő, miért van az, hogy a gasztroblogok és szakácskönyvek világában egyértelmű a nőuralom, és mi volt az első étel, amit már a barátai is vele azonosítottak.

KormosLili

További cikkek

Ezért riad fel álmából sok ember éjjel 3-kor

Sok emberrel előfordul, hogy éjjel háromkor egyszer csak felriad álmából. Hogy mi okozza ezt a megmagyarázhatatlan jelenséget? Nem a mellkasunkra fekvő szellemek, sokkal inkább szorongásaink lehetnek a felelősek a kellemetlenségért.