9 ízletes, fűszeres olajban pácolt húsétel, amelyhez már csak egy saláta kell

Csirke vagy sertés? Klasszikus vagy ázsiai ízvilág? Minden finomabb egy egészséges olajjal, fűszeres pácban készült verzióban. Ezek az ebéd- vagy vacsoraötletek egyszerűek és változatosak! (x)

  1. 1.

    Tepsis csirkeragu

  2. 2.

    Bőrös sertéslapocka

  3. 3.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  4. 4.

    Egyszerű cigánypecsenye

  5. 5.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  6. 6.

    Kínai szezámmagos csirke

  7. 7.

    Csirke görög módra

  8. 8.

    Mustáros csirkemell rizzsel

  9. 9.

    Indiai fűszerezésű grillcsirke-szeletek

Dobd fel a grillszezont a Vénusz fűszerolajokkal!

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

„Hiába nem néz ki jól egy sütemény, az íze a...

Közös kalandba kezdünk veletek: itt a Nosalty Főzőklub! Cikksorozatunk keretében minden hónapban megismerkedhettek egy Nosaltys hobbiszakácsunkkal, aki szenvedélyesen süt-főz, fotóz, ételeket alkot, kreativitásával és saját receptjeivel színesíti a mi kis gasztroközösségünket. Májusban Szakál Benjámint ismerhetitek meg egy kicsit közelebbről, akinek kreatív receptjeivel már találkozhattatok az oldalon. Szia, Benjámin!

Nosalty

További cikkek