9 ellenállhatatlan recept csirkecombhoz

Süthetjük, tölthetjük, főzhetünk belőle ragut vagy palacsintatölteléket - bárhogyan készítjük, biztos, hogy a csirkecombból olcsón összehozhatunk egy kiadós vacsorát!

Megértem, hogy a csirke a legnépszerűbb húsféle: semleges íze könnyen variálható, igen kiadós, és az ára is kedvező. De ha már csirke, akkor inkább combot vegyünk mell helyett, hiszen az előbbi sokkal szaftosabb és ízesebb, így a belőle készült ételek is sokkal finomabbak lesznek. Ne tántorítson el használatától az sem, hogy csontos, mert otthon is egyszerűen ki tudjuk szedni belőle (itt egy videó), vagy bátran kérjük meg a hentesünket, aki néhány másodperc alatt alatt eltávolítja azt, amire nincs szükségünk!

  1. 1.

    Hortobágyi húsos palacsinta Vicikótól

  2. 2.

    Ízletes sült csirke hobbi séf módra

  3. 3.

    Pezsgős csirke

  4. 4.

    80 fokos csirkecombok

  5. 5.

    Japán gyömbéres csirke

  6. 6.

    Kefirben pácolt csirkecomb

  7. 7.

    Krémsajtos torchetti

  8. 8.

    Házi csirkecurry 4. - alap

  9. 9.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

Hozzászólások (1)

zsijan

Finom!

Címlapról ajánljuk

8 aranybarnára pirult, szaftos csirkecombos fogás

A szaftos csirkecomb az egyik legjobb választás, ha könnyen akarsz mennyei ebédet vagy vacsorát rittyenteni: sokszor elég csak néhány finom zöldséggel (vagy éppen gyümölccsel) és fűszerrel a sütőbe tenni, de akár serpenyőben is szaftos lesz, ha tudjuk, hogyan kell bánni vele.

Nosalty

További cikkek