9 ellenállhatatlan recept csirkecombhoz

Süthetjük, tölthetjük, főzhetünk belőle ragut vagy palacsintatölteléket - bárhogyan készítjük, biztos, hogy a csirkecombból olcsón összehozhatunk egy kiadós vacsorát!

Megértem, hogy a csirke a legnépszerűbb húsféle: semleges íze könnyen variálható, igen kiadós, és az ára is kedvező. De ha már csirke, akkor inkább combot vegyünk mell helyett, hiszen az előbbi sokkal szaftosabb és ízesebb, így a belőle készült ételek is sokkal finomabbak lesznek. Ne tántorítson el használatától az sem, hogy csontos, mert otthon is egyszerűen ki tudjuk szedni belőle (itt egy videó), vagy bátran kérjük meg a hentesünket, aki néhány másodperc alatt alatt eltávolítja azt, amire nincs szükségünk!

 1. 1.

  Hortobágyi húsos palacsinta Vicikótól

 2. 2.

  Ízletes sült csirke hobbi séf módra

 3. 3.

  Pezsgős csirke

 4. 4.

  80 fokos csirkecombok

 5. 5.

  Japán gyömbéres csirke

 6. 6.

  Kefirben pácolt csirkecomb

 7. 7.

  Krémsajtos torchetti

 8. 8.

  Házi csirkecurry 4. - alap

 9. 9.

  Mustáros csirkecombok serpenyőben

Hozzászólások

zsijan

Finom!

Címlapról ajánljuk

19 egészséges húsmentes fogás, ami a szivárvány minden színében pompázik

A természetben mindenütt megtalálható a sokszínűség: szerves része életünknek, körülvesz és meghatároz bennünket. Minél több színt hozunk be az étrendünkbe, a szervezetünk is annál boldogabb lesz. Ezt vallja Sharon Palmer, híres dietetikus és könyvszerző is, aki munkásságával a sokszínű növényi alapanyagok fogyasztását népszerűsíti. Üzenete ihlette ezt az összeállításunkat, fogadjátok sok szeretettel a Nosalty legszínesebb ételeit!

Nosalty

További cikkek