hozzászólások

leírás

A csirkecomb egésze melyben az alsó, és felső comb ízülettel (porcogóval) kapcsolódnak egymáshoz. Lebőrözve minden olyan ételhez felhasználhatjuk, amiben a csirke vörös húsa dominál. Hájától megfosztva a fogyókúrázók kedvenc eledele. A csirke bontásában a comb egy kevés hátrésszel gyakran előfordul, így kiváló választás pörköltekhez és párolt ételekhez. Kicsontozva tölteni nagyon jól lehet, hústekercset is készíthetünk belőle.

 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

Csirkecomb alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!