Áramütést adhatsz magadnak ezzel a karkötővel, hogy leszokj a nassolásról

Inkább beletörődnél a plusz kilókba, mint hogy enyhe áramütést adj magadnak azért, hogy idővel végérvényesen leszokj az állandó nassolásról? Nagy dilemma!

Kicsit drasztikus megoldást találtak azoknak, akik nem tudnak leszokni valamiről, ami nagyon nem jó nekik. Például a napi három sajtburgerről.

Potom 200 dollárért a tied lehet egy szilikon karkötő, amivel SAJÁT MAGADNAK adhatsz egy lájtos áramütést, ha közeledik a csábítás. Elvileg nem fáj, de igen kellemetlen, főleg első alkalommal.

Plusz előnye, hogy egy applikáció is letölthető hozzá, amin keresztül akár egy barátod is működtetheti, ha azt látja, bűnözni készülsz!

Körömrágás, rossz gondolatok, social médiás leskelődés az ex után? Cigi, vagy a sokadik pohár bor? Esetleg az ominózus nassolási inger?

A mechanizmus lényege, hogy kondicionálja az agyunkat, hogy a csábító erő és az áramütés kellemetlensége közé egyenlőségjelet tegyünk. A két dolog összekapcsolódik, és leszokunk róla. Jobb esetben.

Kipróbálnátok? Így működik:

Vannak akik azonban kételkednek, mondván, ha nincs ránk ragasztva pillanatragasztóval, akkor úgyis előbb levennénk, minthogy bántsuk magunkat, néhány pszichológus szerint azonban ez a módszer tényleg működik.

via

címlapfotó

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!