7 nagyon laktató és gazdag főétel, amibe egy kis sajt is kerül

Pásztorpite, töltött cukkini vagy klasszikus paradicsomos lasagne, minden jobb egy réteg nyúlós, kívül ropogós sajttal. 7 család kedvence főételünk következik!

  1. 1.

    Spenótos kétsajtos rakott padlizsán

  2. 2.

    Mediterrán töltött cukkini egyszerűen

  3. 3.

    Eredeti lasagne al forno

  4. 4.

    Legegyszerűbb paradicsomos rakott cukkini

  5. 5.

    Édesburgonya baconnel és tejszínnel

  6. 6.

    Pásztorpite édesburgonyával

  7. 7.

    Bazsalikomos-mozzarellás csirke

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek