A 7 legünnepibb HALÉTEL az oldalról karácsonyra

A halászlén túl a rántott harcsa vagy ponty, a halpaprikás vagy a különféle, sütőben sült lazac- és egyéb halszeletek mindenképp jó ha eszünkbe jutnak, ha halat készítenénk.

  1. 1.

    Ünnepi harcsapaprikás túrós csuszával

  2. 2.

    Rántott ponty kukoricapelyhes bundában

  3. 3.

    Vajjal sült pisztráng zöldfűszeres tartárral

  4. 4.

    Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

  5. 5.

    Wellington lazac

  6. 6.

    Egytepsis morzsás sült lazac burgonyával

  7. 7.

    Kecsege fekete rizottóval és pirított tintahalkockákkal

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!