-
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több harcsareceptek963Kalória45.4gFehérje77.8gSzénhidrát52.5gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több rántott hal826Kalória26.7gFehérje76.3gSzénhidrát44gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több pisztrángreceptek1770Kalória45.2gFehérje41.5gSzénhidrát158.4gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több pontyreceptek966Kalória81gFehérje3.8gSzénhidrát68gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több lazacreceptek1117Kalória45.4gFehérje57.8gSzénhidrát77.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségköltségesNehézségkönnyűMég több csőben sült hal793Kalória47.7gFehérje73.4gSzénhidrát33.9gZsír -
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségközepesMég több halas különlegességek780Kalória32.4gFehérje66.9gSzénhidrát32.4gZsír
A 7 legünnepibb HALÉTEL az oldalról karácsonyra
A halászlén túl a rántott harcsa vagy ponty, a halpaprikás vagy a különféle, sütőben sült lazac- és egyéb halszeletek mindenképp jó ha eszünkbe jutnak, ha halat készítenénk.