7 színes, illatos és "mindig jó ötlet" lecsó

Hagyományos, hagyma/paradicsom/paprika vagy inkább a francia változat? Ezek a lecsók különbözőek, de mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Jobb, ha észben tartjuk, nincsen rá szigorú recept!

  1. 1.

    Lecsó

  2. 2.

    Ratatouille, azaz francia lecsó

  3. 3.

    Lecsó alaprecept geo konyhájából

  4. 4.

    Shakshuka, a Közel-Kelet lecsója

  5. 5.

    Hagyományos lecsó sült kolbászkarikákkal

  6. 6.

    Lecsó római tálban

  7. 7.

    Sült kolbászos lecsó

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?