7 ebédre és vacsorára is tökéletes színes rizottó

Legyen szó sütőtökről, cékláról, gombáról vagy citromról, mind fenséges alapanyagai lehetnek egy krémesen lágy rizottónak, amiből igazán jót készíteni nem is akkora kihívás.

  1. 1.

    Sáfrányos rizottó sütőtökkel

  2. 2.

    Vargányás rizotto Coook konyhájából

  3. 3.

    Cukkinis-gombás tepsis rizottó

  4. 4.

    Gombás rizottó Járai Márktól

  5. 5.

    Sült céklás rizottó rukkolával és kecskesajttal

  6. 6.

    Citromos rizottó

  7. 7.

    Dupla sajtos rizottó rukkolával, szárított paradicsommal

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek