7 dolog, amire a mama megtaníthat!

Ebben a kis gyűjteményben olyan alapvető recepteket és praktikákat találsz, amelyekre jó esetben édesanyád már megtanított téged. Ha mégsem, akkor most figyelj!

Melyek a leghétköznapibb alapanyagaink? Burgonya, rizs, csirke, saláta és tojás. Kezdjük velük! Hogyan főzzük, pároljuk, szeleteljük őket? Mely sülthöz milyen saláta illik? Ez is egy alapvető kérdés, és foglalkozunk majd vele, de ne szaladjunk ennyire előre. Használjunk minden esetben friss alapanyagokat. A körültekintő előkészítés, feldolgozás, a megfelelő ideig tartó és helyes hőfokon való sütés-főzés megalapozza az elkészült étel sikerét. Haladjunk mindig a recept szerint, megadott tempóban. Az oldalunkon található leírások mind kipróbált fogások. Olvassuk el figyelmesen szakácstársaink tanácsait és az alatta található hozzászólásokat, melyek nagyban segítik majd munkánkat.

  1. 1.

    Kaliforniai tojás

  2. 2.

    Zöld rizs

  3. 3.

    Belga sült krumpli

  4. 4.

    Pikáns csirke egészben sütve

  5. 5.

    Kínai sült saláta köret

  6. 6.

    Friss és gyors paradicsomos tészta

  7. 7.

    Táfelspicc

Olvastad már?

Legjobb leveskészítési praktikáink

Hozzászólások

terranova56

üdv Gréta Jók a receptek, és valóban a jó húsleves nagyon sok id?t igényel, de sajnos nekem mindig zavaros lesz, persze ez az ízéb?l nem sokat von le, csak csúnyább. üdv: Ticcsi

Gréti

Kedves Ticcsi! Én folyamatosan szedem le a habot a leves tetejér?l, de még így is néha zavaros marad, úgyhogy többször átsz?röm tálalás el?tt. A táfelspicc, amiben vel?s csont is f?tt, viszont zseniálisan csodálatos lett. Hol így, hol úgy sikeredik. A lényeg az, hogy finom legyen! Üdv, Gréti

Címlapról ajánljuk

További cikkek