Melyek a leghétköznapibb alapanyagaink? Burgonya, rizs, csirke, saláta és tojás. Kezdjük velük! Hogyan főzzük, pároljuk, szeleteljük őket? Mely sülthöz milyen saláta illik? Ez is egy alapvető kérdés, és foglalkozunk majd vele, de ne szaladjunk ennyire előre. Használjunk minden esetben friss alapanyagokat. A körültekintő előkészítés, feldolgozás, a megfelelő ideig tartó és helyes hőfokon való sütés-főzés megalapozza az elkészült étel sikerét. Haladjunk mindig a recept szerint, megadott tempóban. Az oldalunkon található leírások mind kipróbált fogások. Olvassuk el figyelmesen szakácstársaink tanácsait és az alatta található hozzászólásokat, melyek nagyban segítik majd munkánkat.
-
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több tojásos egytálétel198Kalória13.1gFehérje6.4gSzénhidrát13.5gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több rizsköret295Kalória5.7gFehérje57.9gSzénhidrát3.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több krumpliköret697Kalória2.6gFehérje21.9gSzénhidrát66.8gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségközepesMég több sült csirke525Kalória32.2gFehérje4.3gSzénhidrát41.6gZsír -
adagIdőpKöltségolcsóNehézségkönnyűMég több különleges saláták81Kalória1.2gFehérje4.8gSzénhidrát6.4gZsír -
-
adagIdőpKöltségmegfizethetőNehézségkönnyűMég több paradicsomos tészta765Kalória27.3gFehérje102.2gSzénhidrát27.3gZsír -
adagIdőpKöltségköltségesNehézségközepesMég több húsleves556Kalória48.5gFehérje43.8gSzénhidrát21gZsír