6 ragacsos oldalas, ami után mind a tíz ujjad megnyalod

Kevés jobb dolog létezik a vajpuhára sült oldalasnál, süsd minél tovább a tökéletes állag elérése érdekében. Tálalhatod főzelékfeltétként vagy akár főfogásnak is!

  1. 1.

    Sült oldalas 1.

  2. 2.

    Mézes-mustáros-ragacsos oldalas

  3. 3.

    Sült oldalas 2.

  4. 4.

    Fóliában sült oldalas

  5. 5.

    Ragacsos szaftos oldalas steak krumplival

  6. 6.

    Jack Daniel's oldalas

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek