3 hétig csak vizet ivott ez a nő, hatalmas átalakuláson ment át

21 napon át semmi mást nem vitt be a szervezetébe, csak és kizárólag vizet. De mégis miért csinál valaki ilyet? Most kiderül!

Lehet, azt gondolnád, ha valaki csak vizet iszik, semmilyen extra változás nem történik a testével. Pedig gondolj csak bele abba, milyen lenne, ha minden más folyadékot ki kellene iktatnod: se kávé, se tea, se cukros kóla, se alkohol, se gyümölcslé, semmi. Szóval mi történik, ha valaki csak a színtiszta csapvizet, illetve ásványvizet issza? Nicole Arthur kipróbálta - és mellé nem is evett semmit. Figyelem! Ezt a szélsőséges diétát senkinek se ajánljuk!

Előzmények

Nicole már elmúlt negyven, sőt közelebb jár az ötvenhez, ennek ellenére bomba formában van. Ezt valószínűleg annak köszönheti, hogy odafigyel az egészséges táplálkozásra, és rendszeresen jógázik. Nemrégiben pedig úgy döntött, hogy belevág egy kihívásba: 21 napig csak és kizárólag vizet fogyaszt, és ezalatt az időszak alatt tényleg nem eszik semmit, hogy a szervezete teljesen kitisztuljon.

Mégis miért?

Nicole szerint az ilyen és ezekhez hasonló diéták miatt ennyire fiatalos és ruganyos a bőre, bár mi ebben nem vagyunk teljesen biztosak. Először 2017-ben vágott bele a víz-diétába, miután egy vacsorán csicseriborsót evett, ami alapjáraton is puffaszt – de Nicola állítása szerint évek óta nem érezte magát olyan rosszul, mint akkor. Ezért döntött úgy, hogy 21 napig semmi mást nem visz be a testébe, kizárólag vizet, hogy kikúrálja magát.

Elmondása szerint a 21. nap végén sokkal jobban és könnyedebbnek érezte magát, emellett pedig a hasa is látványosan lejjebb ment ezalatt az időszak alatt. Mondjuk ez nem meglepő, valljuk be.

FONTOS!

Nicole szeretné mindenki figyelmét felhívni arra, hogy egy ilyen extrém böjt előtt orvoshoz kell fordulni, ahogy ő is teszi, továbbá ő a kúra alatt is folyamatosan kommunikál vele. Ez azért is nagyon fontos, mert akár komoly károkat is okozhatsz a szervezetedben, ha nem megfelelő tisztítókúrát választasz. Nem ajánlott például étkezési zavarral küzdőknek vagy terhes nőknek, és cukorbetegeknek sem.

Ezeket olvastad már?

Forrásaink voltak.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek