14 ropogósra sült CSIRKECOMB, amiből holnapra is marad

A csirkemellet most félretesszük, és a combra koncentrálunk. Lehet majorannás, kólás, mézes, mustáros, vajas, tejfölös, citromos is. Melyiket választod?

  1. 1.

    Majoránnás csirkecomb

  2. 2.

    Vajas-citromos csirkecombok

  3. 3.

    Kólás csirkecomb

  4. 4.

    Mustáros csirkecombok serpenyőben

  5. 5.

    Jamie csirkecombjai

  6. 6.

    Jerk csirkecombok babos rizzsel

  7. 7.

    Vörösboros paprikás csirkecomb chifferinivel

  8. 8.

    80 fokos csirkecombok

  9. 9.

    Háromsajtos csirkecombok baconnel

  10. 10.

    Csirke chorizoval és chilis paradicsom salsával

  11. 11.

    Tejfölben sült csirkecombok

  12. 12.

    Majdnem vasalt csirkecomb

  13. 13.

    Burgonyás-paradicsomos csirkecomb

  14. 14.

    Mangós-citromos csirkecombok

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

HETI MENÜ: készülünk a karácsonyra – főszerepben a fahéj

Mi már készülődünk a karácsonyra, és ennek az alaphangulatnak az illatok és ízek is kötelező elemei – ide tartozik a fahéj is, amit most nemcsak süteményekbe csempészünk bele, hanem különleges fogásokba is, hogy lássátok, milyen kreatívan és sokoldalúan használható fűszer. A menühöz pedig remekül illik majd a Coca-Cola legújabb terméke, a Coca-Cola Zero Fahéj is! (x)

Szponzorált tartalom

További cikkek