13 magyaros tészta a grízestől a krumplison át a túrósig

A tésztákról manapság már szinte kizárólag az olasz tésztákra asszociálunk, de ne felejtsük el a szuper túrós csuszát, krumplis vagy grízes tésztát se! 13 receptet hoztunk!

  1. 1.

    Anyukám rakott tésztája -Sonkás rakott tészta 3.

  2. 2.

    Házi túrós csusza

  3. 3.

    Kolbászos - füstöltsajtos tészta

  4. 4.

    Grenadírmars ahogy Tomatotree készíti

  5. 5.

    Túrós csusza kicsit másképp

  6. 6.

    Stíriai metélt

  7. 7.

    Lecsós kagylótészta juhtúróval

  8. 8.

    Sült mákos tészta

  9. 9.

    Rakott káposztás kocka

  10. 10.

    Mákos-túrós tészta

  11. 11.

    Diós tészta mézzel

  12. 12.

    Reform káposztás cvekedli

  13. 13.

    Baconös sajtos tészta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!