13 krumplisaláta - ízesítsd, krémesítsd, fűszerezd, változtass!

Az ünnepi lakomák alkalmával legtöbbször a köret okozza a legnagyobb fejtörést, de hétköznapokon is elakadhatunk az ötletekben. Most a krumplisalátához adunk tippeket.

Hagymás-ecetes vagy majonézes. Általában ez a két alternatíva él a fejünkben, pedig ennél sokkal változatosabban is el lehet készíteni a krumplisalátát. Tálalhatjuk hidegen vagy akár melegen, készíthetjük újburgonyából, sárga héjúból vagy kifliből. Fűszerezhetjük snidlinggel, lilahagymával vagy kaporral. Ízesíthetjük citrommal, zöldfűszeres ecettel, de még mézzel is. Folytathatnánk még napestig, de ehelyett inkább összeszedtük a tizenhárom kedvencünket:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Lusta asszony somlói galuskája

Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...