13 gyors tésztaebéd, ha nincs sok időd

Ha éppen rohanásban vagy, ezernyi a dolgod, sok a munka, vagy üvöltenek a gyerekek, ezeket a gyors, de finom tésztákat ajánljuk!

  1. 1.

    Milánói makaróni Dacota konyhájából

  2. 2.

    Bolognai rakott penne

  3. 3.

    Petrezselyem pestós fusilli

  4. 4.

    Sonkás-spenótos lasagne

  5. 5.

    Borsós-szalonnás tészta

  6. 6.

    Csirkés tészta zöldfűszeres hatzöldség-raguval

  7. 7.

    Egyedényes zöldséges spagetti

  8. 8.

    Bolognai lasagne DoGGmától

  9. 9.

    Penne all’arrabbiata

  10. 10.

    Spaghetti alla Carbonara tejszín nélkül

  11. 11.

    Tortellini sajtos-sonkás mártással

  12. 12.

    Spagetti gombamártással

  13. 13.

    Anyukám rakott tésztája -Sonkás rakott tészta 3.

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

5 kockás abroszos óbudai vendéglő, ahol a Krúdy-nosztalgia ma is...

A Krúdy-év emlékezetes volt. 2013-ban reflektorfénybe került Óbuda vendéglátása, az ihletadó pedig az író születésének 135. és halálának 80. évfordulója volt. Ekkor még több legendás hely működött a Krúdy-negyedben: egy évre rá zárt be a Lajos utcai Régi Sipos Halászkert, aztán a Mókus Söröző, majd a Fő téri Új Sipos is. A kultikus vendéglői negyed fénye mára kissé elhalványult, pedig most is van hová mennünk, ha egy kis vendéglői nosztalgiára vágyunk. 5 jó helyet ajánlunk Óbuda szívében!

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?