12 zöldséges egytálétel a tavasz jegyében

A friss, zsenge zöldségek íze verhetetlen a fagyasztott vagy konzerv változataival szemben. Ha elkészíted az itt felsorolt zöldségtálak egyiket, megtapasztalhatod te is!

  1. 1.

    Csirkés karfiolsült

  2. 2.

    Zöldséges kuszkusz

  3. 3.

    Gombás-gorgonzolás rizottó medvehagymával

  4. 4.

    Medvehagymás-tofus brassói

  5. 5.

    Bombay eggs

  6. 6.

    Medvehagymás tojásfészek

  7. 7.

    Pirított kelkáposzta kolbásszal

  8. 8.

    Tojás burgonyafészekben

  9. 9.

    Lecsós tarhonya, ahogy szépróza készíti

  10. 10.

    Spanyol sokbabos egytál

  11. 11.

    Gombás-medvehagymás omlett

  12. 12.

    Spárga gombás medvehagymaszósszal

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

További cikkek