12 villámgyors és zseniális recept garnélával

A tengeri herkentyűk közül talán a garnéla a legnépszerűbb alapanyag, a mélyfagyasztott változat megjelenésével már a beszerzése sem okoz gondot. Garnélasütésre fel!

  1. 1.

    Ropogós rákpogácsa

  2. 2.

    Kakukkfüves-citromos garnéla

  3. 3.

    Fokhagymás-petrezselymes garnéla

  4. 4.

    Villámgyors garnélasaláta

  5. 5.

    Pikáns garnéla thai módra

  6. 6.

    Garnéla curry kókusztejjel

  7. 7.

    Pácolt fűszeres garnéla

  8. 8.

    Rák currys rizzsel

  9. 9.

    Narancsos édeskömény-saláta pirított rákfarokkal

  10. 10.

    Gyömbéres sült gomba garnélával rizstésztaágyon

  11. 11.

    Garnélarák wokban

  12. 12.

    Serpenyőben sütött illatos garnéla

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!