A 12 legszaftosabb tejszínes hús

A tejszínnel készült húsok egyik előnye, hogy nem száradnak ki, és kedvünre választhatunk melléjük köretet -  rizzsel, krokettel, főtt/sült krumplival is jöhet mind!

  1. 1.

    Sütőben sült mustáros csirkemell

  2. 2.

    Tejszínes fokhagymás csirke

  3. 3.

    Bazsalikomos tejszínes csirkemell rozmaringos sült burgonyával

  4. 4.

    Tárkonyos csirkemell Glaser konyhájából

  5. 5.

    Sajtos-tejszínes csirkeragu

  6. 6.

    Tejszínes paradicsommártás csirkemellel

  7. 7.

    Tejszínes-kéksajtos tagliatelle fűszeres csirkemellel

  8. 8.

    Boros-spárgás sertéscsíkok mascarponés szószban

  9. 9.

    Tejszínes-mustáros csirkemáj

  10. 10.

    Fűszeres-tejszínes csirkecomb

  11. 11.

    Tormás-tejszínes csirkemell

  12. 12.

    Csirkés-tejszínes gombapaprikás rizzsel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?