11 szaftos-tunkolós vadpörkölt

Tény, hogy nem mindennap kerül asztalunkra vadhús. De ha már vaddal akad dolgunk, adjunk meg a módját, és készítsünk belőle pörköltet. Ha az időjárás kegyes lesz, bográcsozz!

  1. 1.

    Vaddisznópörkölt nokedlivel

  2. 2.

    Áfonyás-vörösboros vaddisznópörkölt

  3. 3.

    Vörösboros vaddisznópörkölt vargányával

  4. 4.

    Szarvaspörkölt bográcsban

  5. 5.

    Tárkonyos nyúlpaprikás

  6. 6.

    Szarvaspörkölt Glaser konyhájából

  7. 7.

    Erdei gombás szarvaspörkölt bográcsban

  8. 8.

    Őzpörkölt burgonyakrokettel

  9. 9.

    Gombás-tejfölös szarvaspaprikás

  10. 10.

    Őzpörkölt

  11. 11.

    Nyúlpaprikás gombával és polentával

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?