11 omlós és szaftos gyümölcsös hús

Végre itt a nyári gyümölcsök szezonja! Párosítsuk őket most hússal, biztosan lehetünk benne, hogy isteni finom lesz a végeredmény.

  1. 1.

    Almás-mogyorós sertéscsíkok wokban

  2. 2.

    Aszalt gyümölcsös csirkecomb

  3. 3.

    Citromos-szójaszószos csirkemell

  4. 4.

    Narancsos-gyömbéres-mézes csirkecomb

  5. 5.

    Ázsiai narancsos csirke

  6. 6.

    Citromos csirkemell Glaser konyhájából

  7. 7.

    Szilvamártásban sült csirkeszárnyak

  8. 8.

    Őszibarackos csirke

  9. 9.

    Keleties őszibarackos csirkemell

  10. 10.

    Csirkemell sárgabarackmártással

  11. 11.

    Csirkefalatok édes-savanyú módra

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek