11 minden jóval megpakolt, és könnyen elkészíthető rakott csirke

A következő receptekben az a nagyszerű, hogy gyorsan elkészülsz velük, egyszerre több adagot is készíthetsz, ráadásul laktató főételt varázsolhatsz a családi asztalra.

  1. 1.

    Sajtos-gombás rakott csirkemell

  2. 2.

    "Nem lehet abbahagyni” csirke – ahogy Peti készíti

  3. 3.

    Bazsalikomos-mozzarellás csirke

  4. 4.

    Zöldséges-tepsis csirke fűszervajjal

  5. 5.

    Csirkemell savanyú káposzta ágyon sütve fűszeres újkrumplival

  6. 6.

    Sajtos csirke

  7. 7.

    Mediterrán tepsis csirke fokhagymás spagettivel

  8. 8.

    Pikáns narancsos-gránátalmás csirkemell

  9. 9.

    Rakott édesburgonya csirkemellel

  10. 10.

    Emeletes csirkemelltorta

  11. 11.

    Tejfölben sült csirkés gnocchi

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek