11 guszta húsétel, ha van otthon egy kis mustárod

Nálunk mindig van a hűtőnkben mustár – salátaöntetek, húsételek elmaradhatatlan ízesítője, használd bátran!

  1. 1.

    Csirkemell vadas mártással és zsemlegombóccal

  2. 2.

    Mustáros tarja hagymás krumplival

  3. 3.

    Tejfölben sült csirkecombok

  4. 4.

    Mustáros marharagu

  5. 5.

    Tépett hús alias pulled pork

  6. 6.

    Fonott csirkemell mustáros mártással

  7. 7.

    Mézes-mustáros csirkemell

  8. 8.

    Mézes-mustáros sertésszűz almával

  9. 9.

    Esterházy-rostélyos

  10. 10.

    Sertésszív vadasosan

  11. 11.

    Stroganoff hátszínből

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek