11 fincsi és egészen olcsó fogás csirkemájjal

A csirkemáj az egyik legolcsóbb húsrész, így a vele készült receptek jól jöhetnek a szűkös januári napokon. Készíts belőle resztelt májat, tálald pirítva, salátával, vagy menjen házi májkrémbe különféle fűszerekkel. Ha alapvetően szeretitek az máj ízét, ezeket imádni fogjátok!

  1. 1.

    Rozmaringos-fehérboros házi májas

  2. 2.

    Zöldségekkel sült csirkemáj

  3. 3.

    Csirkemáj saláta gránátalmával

  4. 4.

    Pirított csirkemáj grillezett lecsóval

  5. 5.

    Egyszerű házi csirkemájkrém

  6. 6.

    Resztelt máj zöldborsóval

  7. 7.

    Csirkemájparfé

  8. 8.

    Palacsinta gombás csirkemájjal

  9. 9.

    Csirkemájas gombapaprikás

  10. 10.

    Házi csirkemájpástétom

  11. 11.

    Fűszeres csirkemáj

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk