10 változatos húsétel egy órán belül

Már ma állítsd össze a hétvégi menüsort. Vagy használd ki, hogy péntek van, tölts kicsit több időt a konyhában, készíts ráérős vacsorát. A családod biztosan meghálálja majd!

  1. 1.

    Édes savanyú kínai csirke Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

  2. 2.

    Csirkés borsós ragu Iluskától

  3. 3.

    Burgonyás húsgombóc paradicsommártásban

  4. 4.

    Sertésragu cukkinivel, camemberttel

  5. 5.

    Kókuszos csirke curry Eszti konyhájából

  6. 6.

    Kockasajtos csirkeragu

  7. 7.

    Magyaros csirkeragu burgonyapürével

  8. 8.

    Mustáros szaftos szűzérmék

  9. 9.

    Sült tarja zöldbabbal és kelbimbóval

  10. 10.

    Mogyorós csirke Andi konyhájából

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek