10 olyan szaftos sertésétel, hogy nem győződ nyalogatni az ujjaid

Csodásan omlós, puha, szaftos sertésételek következnek - oldalas, tarja, karaj, comb!

  1. 1.

    Mézes-mustáros sült oldalas

  2. 2.

    Lapocka lassan sütve

  3. 3.

    Fokhagymás-paprikás sertéstarja

  4. 4.

    Fügelekvárral sült sertéscomb

  5. 5.

    Sertéskaraj a sütőzsákból

  6. 6.

    Sült hagymás tarjaszeletek

  7. 7.

    Fokhagymás karaj mustáros gnocchival

  8. 8.

    Pácolt magyaros sült oldalas

  9. 9.

    Camembert-rel és dióval sütött karajszeletek

  10. 10.

    Német sertéssült párolt káposztával

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek