10 nagyon jó fűszerezésű csirkecomb vagy csirkeszárny

A csirkecomb és -szárny szerencsére nem tartozik a megfizethetetlen áruk közé. A megfelelő fűszerezéssel nagyon ízletes fogást varázsolhatunk belőle.

  1. 1.

    Jerk csirkecombok

  2. 2.

    Házi Gyros

  3. 3.

    BBQ csirkecombok mangós salsával

  4. 4.

    Mézes-mustáros csirkecombok Gréti konyhájából

  5. 5.

    Ujjszopogatós csirkeszárnyak

  6. 6.

    Sült csirkeszárnyak

  7. 7.

    Buffalo csirkeszárnyak

  8. 8.

    Andris csirkeszárnyai

  9. 9.

    Magvas-balzsamos csirkeszárnyak

  10. 10.

    Buffalo chicken wings

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek