10 hétvégi fogás húsimádóknak

Nincs még ötleted, mit egyél hétvégén? Íme 10 recept, amelyek között biztosan megtalálod a legfinomabb fogást!

  1. 1.

    Gombás-caprese csirke gerslivel

  2. 2.

    Paradicsomos albondigas

  3. 3.

    Váradi sonkás kocka teljes kiőrlésű tésztából

  4. 4.

    Zöldséges rakott karaj

  5. 5.

    Sörös tarja tejfölös pácban

  6. 6.

    Mustáros-fűszeres pácolt tarja

  7. 7.

    Tejszínes-spárgás rakott karaj

  8. 8.

    Hortobágyi húsos palacsinta Dacotától

  9. 9.

    Chicagói serpenyős pizza

  10. 10.

    Lasagne carbonara

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?