25 bomba variáció a palacsintádhoz

A palacsinta megunhatatlan klasszikus. Ha kisütöttük, az már fél siker, de a prímet mégis a töltelék viszi. Milyen? Van pár ötletünk, amiket hedonista módon ki kell próbálnod.

  1. 1.

    Vajas palacsintatészta

  2. 2.

    Syrniki - orosz túrópalacsinta

  3. 3.

    Csokoládés amerikai palacsinta

  4. 4.

    Breton hajdinapalacsinta

  5. 5.

    Banános - Nutellás almáspalacsinta

  6. 6.

    Spenótos-ricottás palacsintatekercsek

  7. 7.

    Pufók mogyorós palacsinta sült banánnal

  8. 8.

    Rántott palacsinta Marzocco konyhájából

  9. 9.

    Kókuszpalacsinta

  10. 10.

    Joghurtos mini palacsinta

  11. 11.

    Tiramisu palacsinta

  12. 12.

    Bögrés-almás amerikai palacsinta

  13. 13.

    Kukoricás palacsinta karamellizált hagymával

  14. 14.

    Káposztás palacsinta

  15. 15.

    Indiai csicseri palacsinta

  16. 16.

    Túrós-fehérjés amerikai palacsinta

  17. 17.

    Mézes-körtés palacsinta mandulával

  18. 18.

    Fürdőző mákos csigák

  19. 19.

    Teljes kiőrlésű amerikai palacsinta

  20. 20.

    Négy rétegű rakott palacsinta

  21. 21.

    Túró Rudi zabpalacsinta

  22. 22.

    Mártogatós palacsinta

  23. 23.

    Arab palacsinta

  24. 24.

    Holland palacsinta

  25. 25.

    Gesztenyés-mascarponekrémes palacsinta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?