Együtt főztünk Odettel
Hanyatt című számát egy nyáron át énekelte vele az ország. Igazi jelenség, aki már évek óta a zenei élet meghatározó tagja - ezúttal Polgár Odettel ebédeltünk.
Szikszai AnnaHanyatt című számát egy nyáron át énekelte vele az ország. Igazi jelenség, aki már évek óta a zenei élet meghatározó tagja - ezúttal Polgár Odettel ebédeltünk.
Szikszai AnnaNormandiában halász volt, bár ki nem állhatja a halakat és a tenger gyümölcseit. Imádja az indonéz konyhát, és esküszik a Dukan diétára. Müller Péter Sziámival ebédeltünk.
Szikszai AnnaSzárnyra kelt a hír, hogy Anh Tuan, a híres divattervező, és Baldaszti Péter együtt gondolja újra a Baldaszti Andrássy úti éttermét. Megnéztük, milyen lett a végeredmény.
Szikszai AnnaA TV2 legújabb produkciójában Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont együtt főzött Szegeden a NoSalty két legrégebbi szakácsával, Mucival és Klárival!
KabaSokan meg sem mozdulnak a kedvenc fitneszapplikációjuk nélkül. Most viszont úgy tűnik, nem is annyira hasznosak, mint gondoltuk – különösen akkor, ha a motivációról van szó.
Szabó AnnaEzen a hétvégén nem töltünk majd kevés időt a konyhában, mert a rakottasok és a kelt tésztás csigák is igényelnek némi pepecsmelót, de ha kinézünk az ablakon, annyira nem is bánjuk.
NosaltyKlasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Sok gyümölcs héja sajnos a kukában végzi, pedig gyakran ezek a részei a gyümölcsnek a leggazdagabbak tápanyagokban. Íme öt gyümölcs, amelynek a héja ehető, és akár a táplálkozásunkat is gazdagíthatja.
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...