Együtt főztünk Odettel
Hanyatt című számát egy nyáron át énekelte vele az ország. Igazi jelenség, aki már évek óta a zenei élet meghatározó tagja - ezúttal Polgár Odettel ebédeltünk.
Szikszai AnnaHanyatt című számát egy nyáron át énekelte vele az ország. Igazi jelenség, aki már évek óta a zenei élet meghatározó tagja - ezúttal Polgár Odettel ebédeltünk.
Szikszai AnnaNormandiában halász volt, bár ki nem állhatja a halakat és a tenger gyümölcseit. Imádja az indonéz konyhát, és esküszik a Dukan diétára. Müller Péter Sziámival ebédeltünk.
Szikszai AnnaSzárnyra kelt a hír, hogy Anh Tuan, a híres divattervező, és Baldaszti Péter együtt gondolja újra a Baldaszti Andrássy úti éttermét. Megnéztük, milyen lett a végeredmény.
Szikszai AnnaA TV2 legújabb produkciójában Talán Attila és Nagy Kristóf Bozont együtt főzött Szegeden a NoSalty két legrégebbi szakácsával, Mucival és Klárival!
KabaMéltó fogások az adventi időszakra: klasszikus, laktató levessel és csirkepaprikással, valamint házi szaloncukorral készülődünk.
NosaltyA belsőségek világa nem mindenkinek jön be – és ez teljesen rendben van. De ha te azok közé tartozol, akik rajonganak értük, akkor ez a kvíz gyerekjáték lesz. Képfelismerős kvíz következik!
NosaltyNem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
NosaltyA vasaló talpa az egyik olyan felület a lakásban, amit nem sűrűn takarítunk, és akkor finoman fogalmaztunk. Pedig nem ártana! Otthon Tippünk ma ebben segít.
50 év felett fokozatosan csökken az anyagcsere gyorsasága, amit először a hasnyálmirigyünk érez meg. Fontos, hogy egészségünk megőrzése érdekében átgondoljuk táplálkozásunkat, és körbenézzünk a hűtőnkben. Íme, 4 olyan tiltólistás élelmiszer, ami árt a hasnyálmirigynek!
Az orchidea nagy népszerűségnek örvendő, gyönyörű virágféle, azonban gondozása igényel némi körültekintést. Megannyi, színben, formában találkozhatunk vele, sőt, nemcsak talajba ültetve lehet nevelne, hanem lógatva is igen impozáns.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...