Érzéki receptek Soma Mamagésától

A csili vagy a gyömbér közismert vágykeltő. Soma Mamagésa Afrodiziákumok című könyve nemcsak a hozzávalók méltatásáról szól, hanem az emberi, az asszonyi tényezőt is hangsúlyozza.

Soma Mamagésa szerint a szexuális vágyat nem feltétlenül az ételek keltik életre, ahhoz nem elég néhány vérforraló fűszer vagy libidóébresztő hozzávaló. Az érzékiség, az erotikus hangulat belülről fakad, éppen ezért nem baj, ha éppen nem érzed magad tettre késznek, ez éppolyan természetes állapot, mint a bizsergés és lángolás. Sőt, maga a főzés és az evés is lehet szexuális örömforrás.

A könyvet itt rendelheted meg >>

Soma Mamagésa zöldség- és húsevő >>

A Jaffa Kiadó könyveiből itt válogathatsz >>

A különleges, egzotikus alkotóelemek valóban afrodiziákumként hatnak, némelyik a férfiakra, némelyik a nőkre, némelyik pedig a párra. De egy egyszerű paprikáskrumpli kovászos uborkával is lehet a vágykeltő gasztronómia netovábbja, csak a „tálaláson" múlik!

Soma Mamagésa Afrodiziákumok című szakácskönyve jóval több, mint receptgyűjtemény – éppúgy megtalálható benne az évezredes tudás, mint a művésznő saját tapasztalatai. A kipróbált recepteket bármely élethelyzetben a javadra fordíthatod. A könyvben találsz étkeket az együttlét előttre, bujálkodás közben fogyasztható falatokat, fogásokat az egész éjszaka tartó szeretkezésekhez, az izgalom karbantartásához, levezetéséhez, de azokban az időszakokban sem mindegy, hogy mit eszel, amikor éppen vágytalanul vagy pártalanul éled az életed, és eszed az ételed. (x)

3 vágykeltő fűszer a forró éjszakákért >>

Afrodiziákumok: vágykeltők a konyhából >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek