Érzéki receptek Soma Mamagésától

A csili vagy a gyömbér közismert vágykeltő. Soma Mamagésa Afrodiziákumok című könyve nemcsak a hozzávalók méltatásáról szól, hanem az emberi, az asszonyi tényezőt is hangsúlyozza.

Soma Mamagésa szerint a szexuális vágyat nem feltétlenül az ételek keltik életre, ahhoz nem elég néhány vérforraló fűszer vagy libidóébresztő hozzávaló. Az érzékiség, az erotikus hangulat belülről fakad, éppen ezért nem baj, ha éppen nem érzed magad tettre késznek, ez éppolyan természetes állapot, mint a bizsergés és lángolás. Sőt, maga a főzés és az evés is lehet szexuális örömforrás.

A könyvet itt rendelheted meg >>

Soma Mamagésa zöldség- és húsevő >>

A Jaffa Kiadó könyveiből itt válogathatsz >>

A különleges, egzotikus alkotóelemek valóban afrodiziákumként hatnak, némelyik a férfiakra, némelyik a nőkre, némelyik pedig a párra. De egy egyszerű paprikáskrumpli kovászos uborkával is lehet a vágykeltő gasztronómia netovábbja, csak a „tálaláson" múlik!

Soma Mamagésa Afrodiziákumok című szakácskönyve jóval több, mint receptgyűjtemény – éppúgy megtalálható benne az évezredes tudás, mint a művésznő saját tapasztalatai. A kipróbált recepteket bármely élethelyzetben a javadra fordíthatod. A könyvben találsz étkeket az együttlét előttre, bujálkodás közben fogyasztható falatokat, fogásokat az egész éjszaka tartó szeretkezésekhez, az izgalom karbantartásához, levezetéséhez, de azokban az időszakokban sem mindegy, hogy mit eszel, amikor éppen vágytalanul vagy pártalanul éled az életed, és eszed az ételed. (x)

3 vágykeltő fűszer a forró éjszakákért >>

Afrodiziákumok: vágykeltők a konyhából >>

A rovat korábbi cikkeit itt olvashatod! >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Vegán ünnepi menü

Legyen az idei karácsony fénypontja egy vegán ünnepi menü! Ugyan nem hagyományos, nem tradicionális, mégis tömve van jobbnál jobb, ízes fogásokkal.

Nosalty

További cikkek

Régi házi sütemények karácsonyra

Méteres sütemény, zserbó, flódni vagy porcukorban forgó hókifli. Ki ne ismerné ezeket a régi, házi süteményeket, melyek a karácsonyi süteményes tálca sztárjai?