3 főre
-
821 kcal
-
787 kcal
Smashburger
-
-
551 kcal
Ünnepi borleves
-
536 kcal
Húsmentes lencsés székelykáposzta
-
845 kcal
Virslis lecsó
-
576 kcal
Krémes márványsajtos gnocchi
-
517 kcal
Olaszos töltött padlizsán
-
228 kcal
Shakshuka gyorsan és egyszerűen
-
258 kcal
Kovászos uborkás krumplifőzelék
-
415 kcal
Candy cane koktél
-
741 kcal
Töltött matcha mochi
-
-
359 kcal
Ötdolláros turmix
-
1505 kcal
Tésztachips
-
263 kcal
Zöld vegán shakshuka
-
745 kcal
Epres bao
-
-
493 kcal
Tavaszi spárgás carbonara
-
738 kcal
Medvehagymás-baconös falatok
-
129 kcal
Birsalmakompót
További cikkek
Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...
Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.
Nyomós oka van, miért ne tegyél soha forró főtt tojást...
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Nosalty-kvíz: Felismered a csokikat a csomagolásuk nélkül?
Ha csokiszakértőnek tartod magad, akkor biztosan nem fog gondot okozni az alábbi kvíz! A feladat nem más, mint „pucéran" felismerni különböző csokikat, melyek között szeletek, táblás változatok és különleges formájú egyedek is felbukkannak.
Top Receptek
Karácsonyi rögtön puha mézeskalács
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Klasszikus töltött káposzta
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Szatmári töltött káposzta
Anyukám féle, és olyan izgalmas, hogy még egy megyén belül is mennyire eltérő az a bizonyos töltött káposzta. Míg a szabolcsiak előszeretettel tesznek bele füstölt húsokat is, addig ...