Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Zabos kosárkaalap

Zabos kosárkaalap
Zabos kosárkaalap
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti a zabpelyhet és a gyümölcskosarat annak ajánlom... Persze bármi másra is használható.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A darált kekszet és a darált zabpelyhet a porcukorral és a tejjel összekeverjük.
  2. Szilikon muffinformába nyomogatjuk, amiből a kívánt forma elérése után kiszedjük.
  3. 180 fokos sütőben sütőpapíron 10 perc alatt megsütjük.
  4. Hagyjuk kihűlni, és már tölthető is.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 99 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 758
elküldve: 0
receptkönyvben: 15
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Attila Konyhája

Mióta szakács: 2016.05.03.
37 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, Anyák napja, buli receptek, karácsonyi édességek, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

Gyümölcs kosárka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

306
kekszmorzsa 15 dkg
zabpehely 10 dkg
porcukor 5 dkg
rizstej 0.5 dl