adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű
286
Kalória
16.5g
Fehérje
14.9g
Szénhidrát
18.6g
Zsír
444.2g
Víz
256.8g
Koleszterin
2g
Élelmi rost
7.2g
Cukor
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
50g virsli135 kcal
-
60g főtt tojás93 kcal
-
400g kígyóuborka58 kcal
Összesen
286
kcal
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
50g virsli135 kcal
-
60g főtt tojás93 kcal
-
400g kígyóuborka58 kcal
Összesen
286
kcal
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
-
9.8g virsli26 kcal
-
11.8g főtt tojás18 kcal
-
78.4g kígyóuborka11 kcal
Összesen
55
kcal
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.5 g
Zsír
-
Összesen 18.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 257 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1101.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 226 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 282 mg
-
Nátrium 490 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 14.9 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 444.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 148 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 200 mg
-
Retinol - A vitamin: 128 micro
-
α-karotin 43 micro
-
β-karotin 181 micro
-
β-crypt 107 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 301 micro
Összesen
286
kcal
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 16.5 g
Zsír
-
Összesen 18.6 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 8 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 257 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1101.7 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 226 mg
-
Vas 4 mg
-
Magnézium 64 mg
-
Foszfor 282 mg
-
Nátrium 490 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 14.9 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 2 mg
Víz
-
Összesen 444.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 148 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 12 mg
-
D vitamin: 52 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 200 mg
-
Retinol - A vitamin: 128 micro
-
α-karotin 43 micro
-
β-karotin 181 micro
-
β-crypt 107 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 301 micro
Összesen
286
kcal
- 3% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 4% Zsír
- 90% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.2 g
Zsír
-
Összesen 3.7 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 50 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 216 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 55 mg
-
Nátrium 96 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrát
-
Összesen 2.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
Víz
-
Összesen 87.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 29 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 10 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 11 micro
-
Kolin: 39 mg
-
Retinol - A vitamin: 25 micro
-
α-karotin 8 micro
-
β-karotin 36 micro
-
β-crypt 21 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 59 micro
Összesen
55
kcal
Elkészítés
- A virslit megfőzzük, egyik oldalát csíkokba bevagdossuk.
- A főtt tojást és az uborkát felszeleteljük.
- Egy tányérra helyezzük a virslit, mellé az uborkákat, az uborkára a szeletelt főtt tojást.
- Vékony uborkacsík lesz a pillangó csápja.
Recept infó
- Előkészítés ideje: 15 p
- Főzés ideje: 8 p
Ha egy kicsit megszínesítjük az ételeink tálalását, már attól is jobb kedvünk lesz. :) Legalább is én így vagyok vele. :)