Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Vaníliamártás ahogy Glaser készíti

Vaníliamártás ahogy Glaser készíti
Vaníliamártás ahogy Glaser készíti
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A vaníliamártás a málnakocsonyához készült, de tálalhatjuk öntetként sütemények mellé is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy lábasban a tejet felfőzzük a tejszínnel, cukorral és a vaníliával.
  2. A tojássárgákat elkavarjuk, majd lassan hozzákeverjük a forró, tejszínes tejet.
  3. A keveréket visszaöntjük a lábasba, és lassú tűzön, állandó keverés mellett kb. 15 perc alatt krémesre főzzük.
  4. Tűzről levesszük és hűlni hagyjuk.

  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 11 021
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

tejszínes vaníliamártás, vanília öntet, édes mártás vaníliásan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

379
tej 250 ml
habtejszín 250 ml
cukor 100 g
vanília 2 db
tojássárgája 4 db