Nosalty Logó

Újrahasznosított piskóta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Újrahasznosított piskóta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 359 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 2868 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 217 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    17.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    582.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    102 mg
  • Nátrium
    348 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    4 micro
  • β-karotin
    35 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    45 micro
Összesen 359 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.4 g

Zsír

  • Összesen
    140.8 g
  • Telített zsírsav
    84 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    852 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4662.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    904 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    819 mg
  • Nátrium
    2783 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    360.8 g
  • Cukor
    212 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    448.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1295 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    128 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    223 micro
  • Kolin:
    225 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1272 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    281 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    361 micro
Összesen 2868 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 45% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    351.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    7 mg
  • Foszfor
    62 mg
  • Nátrium
    210 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    98 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    96 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    27 micro
Összesen 217 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pudingot a tejjel elkészítjük, amíg hűl, keményre verjük a tejszínt.
  2. A gyümölcsöt feldaraboljuk.
  3. A kihűlt pudingot összedolgozzuk a tejszínhabbal (nem kell megijedni, hogy nem túl kemény, mivel ez tiramisuszerű édesség).
  4. A tál aljába tépkedünk egy rétegnyi piskótát, rákenünk némi krémet, majd egy réteg gyümölcs jön, ezt addig ismételjük, míg van mivel.:)
  5. Ha kicsit hagyjuk állni a hűtőben folpack alatt, finomabb. Gyümölccsel vagy gyümölcsszószokkal is tálalhatjuk.
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4194
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 08.

Ajánló

Könnyen variálható, bármikor elkészíthető, és persze finom.:)

Receptkategóriák

Legelső újrahasznosításom akkor történt, mikor egy kis krémes piskótát kívánt meg a férjem, és a tésztával egyszerre csináltam a krémet, sajnos a piskóta nem lett valami szép, ezért ezt találtam ki belőle, azóta a férjem gyakran kéri, hogy rontsam el a piskótát.:D

Hozzászólások

Finimini

Kedves Kisvikica, szeretem a receptjeidet, mert gyorsan elkészíthet?ek (nem mind) és finom, krémes sütiket találsz ki, mint ez a piskótás finomság. Gratulálok és gyakori látogatód leszek. Esetleg tudnál segíteni, hogyan tehetnék fel én is recepteket? Kész a saját oldalam, receptkönyvem - de csak azt látom, hogy "nincs feltöltve recept", jó-jó, de hogyan? Megköszönöm a segítségedet. Üdv. Finimini

Miss Lemon

Kedves Finimini! El?ször el kell készíteni a saját szakács profilt a ?Saját oldalamon? belül, amit az oldal jobb fels? sarkában találsz. Ezt követ?en szintén a ?Saját oldalamon? belül a Beküldés menüpontban ki kell tölteni a recept beküldése/alapanyag beküldése/praktika beküldése menüpontot. Sok sikert a receptfeltöltéshez! Üdv: Kata

Finimini

Ui.: Ha megküldenéd e-mailben: fekete.tulipan62@freemail.hu a címem, további receptjeidet várom!

Finimini

Köszönöm szépen a segítséget.

Törölt felhasználó

Sziasztok, bocs hogy most válaszolok, de sajnos nem voltam internetközelben. Kedves Finimini, örülök, hogy tetszenek a receptjeim, igyekszem minél többet felrakni, És r.katának köszönöm, hogy válaszolt neked, remélem a te receptjeiddel is hamarosan találkozunk. Mégegyszer bocs hogy nem tudtam eddig válaszolni

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek