Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Újrahasznosított piskóta

Újrahasznosított piskóta
Újrahasznosított piskóta
15 perc / előkészület: 10 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legelső újrahasznosításom akkor történt, mikor egy kis krémes piskótát kívánt meg a férjem, és a tésztával egyszerre csináltam a krémet, sajnos a piskóta nem lett valami szép, ezért ezt találtam ki belőle, azóta a férjem gyakran kéri, hogy rontsam el a piskótát.:D

hozzávalók / 8 adag

ajánlat

Könnyen variálható, bármikor elkészíthető, és persze finom.:)

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot a tejjel elkészítjük, amíg hűl, keményre verjük a tejszínt.
  2. A gyümölcsöt feldaraboljuk.
  3. A kihűlt pudingot összedolgozzuk a tejszínhabbal (nem kell megijedni, hogy nem túl kemény, mivel ez tiramisuszerű édesség).
  4. A tál aljába tépkedünk egy rétegnyi piskótát, rákenünk némi krémet, majd egy réteg gyümölcs jön, ezt addig ismételjük, míg van mivel.:)
  5. Ha kicsit hagyjuk állni a hűtőben folpack alatt, finomabb. Gyümölccsel vagy gyümölcsszószokkal is tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 030
elküldve: 0
receptkönyvben: 87
elkészítve: 0/5
Facebookon megjelent: 2

szakács

Kisvikica

Mióta szakács: 2012.09.20.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék rizsből és tésztából, maradék tejtermékből
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: desszert
adag: 8 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

piskótával rétegzett pohárkém, piskótás puding, tejszínes desszertkrém

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Kisvikica
Kisvikica / Kisvikica Wed, 2013-10-02 07:44

Sziasztok, bocs hogy most válaszolok, de sajnos nem voltam internetközelben. Kedves Finimini, örülök, hogy tetszenek a receptjeim, igyekszem minél többet felrakni, És r.katának köszönöm, hogy válaszolt neked, remélem a te receptjeiddel is hamarosan találkozunk. Mégegyszer bocs hogy nem tudtam eddig válaszolni

Finimini
Finimini / Finimini Sun, 2013-09-01 11:05

Kedves Kisvikica, szeretem a receptjeidet, mert gyorsan elkészíthetőek (nem mind) és finom, krémes sütiket találsz ki, mint ez a piskótás finomság. Gratulálok és gyakori látogatód leszek.

Esetleg tudnál segíteni, hogyan tehetnék fel én is recepteket? Kész a saját oldalam, receptkönyvem - de csak azt látom, hogy "nincs feltöltve recept", jó-jó, de hogyan?

Megköszönöm a segítségedet. Üdv. Finimini

Rehova Kata
Miss Lemon / Rehova Kata Sun, 2013-09-01 19:33

Kedves Finimini!
Először el kell készíteni a saját szakács profilt a „Saját oldalamon” belül, amit az oldal jobb felső sarkában találsz. Ezt követően szintén a „Saját oldalamon” belül a Beküldés menüpontban ki kell tölteni a recept beküldése/alapanyag beküldése/praktika beküldése menüpontot.
Sok sikert a receptfeltöltéshez!
Üdv:
Kata