Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás

Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás
Tonhalkrémmel töltött paradicsom és tojás
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki a halat és a salátát szereti, annak ízleni fog.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük.
  2. A tonhalat összekeverjük a vajjal egy keverőtálban, sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot.
  3. A paradicsomokat megskalpoljuk, belsejüket kikanalazzuk, a keverőtálba tesszük. A tojásokat megpucoljuk, tetejüket levágjuk, a sárgájukat a keverőtálba tesszük. Az aprított petrezselyemleveleket a töltelékhez tesszük, a vegyes saláta kukorica részét úgyszintén, összekeverjük.
  4. A vegyes salátából teszünk egy tányérra, ráhelyezzük a paradicsomokat és a tojásokat, megtöltjük őket.
  5. Kenyérrel fogyasztjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 846
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, gluténmentes
fogás: egyéb fogás
nehézség: könnyű
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos

egyéb elnevezések

tonhalsaláta másként, töltött paradicsom tonhallal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

448
salátakeverék 10 dkg
paradicsom 4 db
tojás 2 db
tonhalkonzerv 6 dkg
vaj 1 ek
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
citromlé 0.5 citromból nyert
petrezselyem 5 szál