Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tiramisu Anett konyhájából

Tiramisu Anett konyhájából
Tiramisu Anett konyhájából
30 perc / előkészület: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jobban szeretem ezt a tojás nélküli variációt. Figyeljünk a tejszín megvásárlásánál, hogy ha cukrozottat veszünk, akkor ne adjunk már hozzá több porcukrot, amikor felverjük!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kávéba keverünk 2 csomag vaníliás cukrot, egy mokkáskanál fahéjat és egy teáskanálnyi rumot. Picit talán lehet több.
  2. Felverjük a tejszínt a porcukorral, a vaníliás cukorral és a mascarponéval.
  3. Egy nagyobb jénai tálba kenünk egy kevés krémet, majd a babapiskótákat megforgatjuk a kihűlt kávéba, és sorba tesszük a tálba. Így rétegezzük sorba.
  4. A tetejét megszórjuk cukrozott kakaóporral, és hagyjuk állni egy napot. Ha ügyesek vagyunk, gyorsan puhuló piskótát vettünk, és pár óra alatt megpuhul.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 526
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi édességek
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: magas
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

tojásmentes tiramisu, babapiskótás mascarponekrémes desszert, fahéjas tiramisu

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

721
babapiskóta 500 g
növényi habtejszín 5 dl
vaníliás cukor 3 csomag
mascarpone 500 g
porcukor 6 púpozott ek
kávé 2 dl
fahéj 1 kk
rum 1 teáskanál