Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkemell édesburgonyával

Sült csirkemell édesburgonyával
Sült csirkemell édesburgonyával
55 perc / előkészület: 10 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a recept egy hagyományosnak tűnő "hús-krumplival" összeállítás. A különlegesség benne az édesburgonya és az egész fej fokhagyma. Ez a kettő együtt isteni! A végeredmény magáért beszél. Próbáljátok ki!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesburgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk, a fej fokhagymát félbevágjuk, és a besózott csirkemellel együtt egy hőálló tálba helyezzük. A tetejére egy szál rozmaringot teszünk.
  2. Alufóliával letakarjuk, és fél órára 180 fokos sütőbe tesszük, majd levesszük a fóliát, és még negyed órát bent hagyjuk, hogy kicsit megpiruljon a csirke.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 24 514
elküldve: 3
receptkönyvben: 85
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

JelicsWiki

Mióta szakács: 2014.05.12.
2 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szezon: nyár
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemell édesburgonyával, sült csirkemell, egytálétel burgonyából és csirkemellből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

609
csirkemell filé 50 dkg
édesburgonya 5 db
fokhagyma 1 fej
1 kávéskanál
rozmaring 1 szál