Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sült csirkecomb Gogi Móni konyhájából

Sült csirkecomb Gogi Móni konyhájából
Sült csirkecomb Gogi Móni konyhájából
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon nem volt kedvem főzni, miután megszületett a kisfiam, de jöttek a látogatók. Elővettem ezt a zacskó fűszerkeveréket, és bedobtam a csirkét a sütőbe...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy szögletes jénait megkenünk zsírral. Belefektetjük a tisztított csirkecombokat, megszórjuk őket az egész csomag fűszerkeverékkel.
  2. A tálat lefóliázzuk, és készre sütjük.
  3. Krumplipürével, rizibizivel, salátával vagy párolt káposztával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • elkészítettem: 7 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 099
elküldve: 0
receptkönyvben: 95
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Móni főz

Mióta szakács: 2011.11.24.
55 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

pofonegyszerű csirkecomb, sült csirkecomb, fűszeres csirkecomb

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

346
csirkecomb 1 kg
szárnyas fűszerkeverék 25 g
disznózsír 2 ek